Events

Wij richten ons op diverse activiteiten. Zo zijn wij te vinden op (food) festivals, op podia als coverband en in verschillende kerken verzorgen wij de muzikale begeleiding. Deze diversiteit maakt ons inzetbaar voor bruiloften, feesten en partijen. Ben je nieuwsgierig geworden?

Coaching

Wil je een band beginnen? Of heb je een band, maar heeft deze nog begeleiding nodig? Smeding Muziek kan je helpen. Wij hebben ervaren coaches voor (beginnende) bands. Deze coaches kunnen je helpen met alle vragen die je hebt omtrent, teambuilding, muzikale ondersteuning en het opzetten van een zelfsturend team. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Worship

Smeding Muziek bestaat volledig uit christelijke muzikanten. Wij zijn overtuigd dat daar waar woorden falen, muziek de uitkomst biedt. Muziek is een belangrijk onderdeel van de aanbidding. Wij van Smeding Muziek nemen jullie gemeente graag mee in aanbidding!

Wedding

Aan het voorbereiden voor jullie perfecte dag? Smeding Muziek kan jullie daarbij helpen. Van de kerkelijke inzegening tot en met het feest! vraag naar de mogelijkheden.

Rentals

Om jou event tot een succes te maken kunnen wij d.m.v. onze partijen waarmee we samenwerken jou event inrichten en voorzien van de juiste techniek.

Upcoming Events

21sep2024

Wedding | Surhuisterveen

Een optreden bijwonen van Smeding Muziek? Dat kan!
De meeste optredens zijn gratis tenzij anders aangegeven. 

Team Smeding Muziek

Contactformulier

    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van vrachtwagen.